Despre xbody Bucuresti EXTREME FIT

Despre echipa noastra

Suntem o echipa tanara si plina de viata, gata sa va fie alaturi cu sfaturi legate de antrenamentul EMS, o alimentatie sanatoasa si un stil de viata care sa va aduca numai beneficii. La ExtremeFit veti gasi o atmosfera primitoare si relaxanta, iar antrenorii nostri sunt oricand gata sa va ambitioneze sa atingeti scopul principal: un corp sanatos si tonifiat.


Antrenorii EMS Xbody

studio xbody Bucuresti central EMS

Sabrina

Este instructor autorizat in Fitness, Surface Free Training si Cycling si are performanta de 8 ani in Karate Shito Ryu. A intrat in industria fitness-ului in anul 2013, iar in anul 2014 si-a obtinut certificarile. Este pasionata de aceasta lume si isi doreste ca toti clientii sai sa fie pe deplin multumiti de munca sa. De cand a luat nastere Extreme Fit, Sabrina a obtinut rezultate uimitoare cu clientii sai si are intotdeauna grija sa le ofere cele mai bune sfaturi si sa le asigure antrenamente personalizate pentru fiecare client in parte. De asemenea, sfatuieste pe oricine isi doreste un corp sanatos si bine tonifiat, dar nu are timpul necesar, sa incerce antrenamentele EMS cu aparatura de tip Xbody.


studio xbody Bucuresti central EMS

Anca

Este instructor autorizat in Fitness, Surface Free Training si Cycling. A intrat in lumea fitness-ului in anul 2013 din dragoste pentru sport si o viata sanatoasa. A participat si participa la numeroase conventii, cursuri si workshop-uri nationale si internationale din industria fitness-ului si este la curent cu tot ceea ce reprezinta o alimentatie sanatoasa si un corp tonifiat. Recomanda cu mare drag antrenamentele EMS cu aparatura de tip Xbody in combinatie cu o alimentatie sanatoasa.

Studio XBODY ems Bucuresti sector 4
Studio XBODY ems Bucuresti sector 4
Studio XBODY ems Bucuresti sector 4
Studio XBODY ems Bucuresti sector 4