Despre antrenamentele de tip xbody

Diferentele intre un antrenament EMS de tip xbody si cel traditional

studio xbody Bucuresti central EMS, sector 4

Despre aparatura de ultima generatie de tip xBodystudio xbody Bucuresti central EMS, sector 4


Ce inseamna tehnologia EMS? EMS vine de la stimulare musculara electrica si reprezinta un mod extrem de eficient si rapid atunci cand scopul este tonifierea, scaderea in greutate si cresterea masei musculare. Cu totii ar trebui sa stim faptul ca muschii nostri se contracta prin impulsuri electrice atunci cand efectuam exercitii fizice, iar tehnologia EMS nu face decat sa accentueze aceste impulsuri crescand astfel sansele de a avea un corp cat mai bine lucrat si in cel mai scurt timp.
Chiar si atletii profesionisti recurg la acest mod de antrenament folosind aparatura de tip Xbody, tocmai pentru a-si imbunatati rezistenta si viteza. Kinetoterapeutii intrebuinteaza tehnologia EMS pentru probleme articulare sau in exercitiile pentru spate. Studiourile care folosesc tehnologia EMS cu aparatura de tip Xbody, se concentreaza pe aspectele fitness si frumusete: modelarea corporala prin cresterea masei musculare si arderea grasimilor. De asemenea, atenuarea si chiar disparitia celulitei in timp este unul din multele rezultate pozitive care pot fi obtinute in urma antrenamentelor.
Ca si in cazul antrenamentelor traditionale, antrenamentul cu aparatura de tip Xbody trebuie continuat in mod regulat pe o perioada mai lunga de timp si nu are efecte negative. Intreruperea antrenamentului poate avea ca rezultat reducerea masei musculare in starea originala. De ce antrenamentul EMS este mult mai eficient decat antrenamentul traditional? Pentru ca in timpul celor 20 de minute sunt activate peste 90% din fibrele musculare din tot corpul in timpul fiecarei contractii. Opus antrenamentului traditional, antrenamentul care foloseste aparatura de tip Xbody, chiar si muschii situati la un nivel mai profund sunt folositi, nu numai cei de la suprafata. In acest fel, rezultatele sunt mult mai rapide si vizibile decat in cazul antrenamentelor normale, cu greutati. Antrenamentele cu ajutorul tehnologiei EMS sunt de pana la 18 ori mai eficiente decat cele clasice!

Un corp sanatos si tonifiat!

Cu antrenamentele noastre EMS de tip Xbody vei putea slabi in cel mai scurt timp.

Daca iti doresti o schimbare radicala si benefica, vino la noi si specialistii nostri te vor indruma.

Vom lucra impreuna la un plan de nutritie si antrenament, astfel iti garantam un corp bine lucrat si plin de energie.